Press Releases

Read the latest news from our family of trusted brands.
  • Gen logo
  • Norton logo
  • Avast logo
  • LifeLock logo
  • Avira logo
  • AVG logo
  • ReputationDefender logo
  • CCleaner logo
Nová virtuální privátní síť Norton Ultra VPN poskytne uživatelům pokročilou ochranu na internetu
Nejúčinnější síť VPN s oceněnými kyberbezpečnostními funkcemi Nortonu je nyní k dispozici ve třech komplexních plánech

PRAHA, Česko a TEMPE, Arizona, 31. července 2024 - Norton, kyberbezpečnostní značka společnosti Gen™ (NASDAQ: GEN), představila novou komplexní verzi své virtuální privátní sítě, Norton Ultra VPN, která kombinuje rychlost a spolehlivost s pokročilými funkcemi zabezpečení, ochrany soukromí a identity a poskytuje lidem vyšší úroveň ochrany před současnými kyberhrozbami. 

Všechny sítě Norton VPN nyní zahrnují celosvětový přístup k obsahu, vylepšení kompatibility služeb a výběr z více protokolů, aby lidé mohli bezpečně procházet internet, mít pod kontrolou své soukromí a užívat si svůj oblíbený obsah i na cestách. Kromě toho Norton vylepšil své zásady znemožňující protokolování dat kontrolované nezávislou třetí stranou, což dává zákazníkům jistotu, že jejich soukromí je chráněno. 

„Lidé dnes od své sítě VPN potřebují víc. Potřebují pomoct ochránit sebe a své rodiny před stále širším spektrem moderních hrozeb,“ říká produktová ředitelka společnosti Gen, Leena Elias. „Přepracovali jsme naši nabídku, inovovali jsme naše oceněné technologie, a vytvořili tak řešení na míru, která poskytují tu nejkomplexnější ochranu na internetu. Lidé po celém světě tak získají kontrolu nad svou kyberbezpečností díky VPN, která se dokonale přizpůsobí jejich životnímu stylu.“ 

Norton VPN je nyní k dispozici ve třech plánech: Norton Secure VPN pro jednotlivce, kteří potřebují rychlou, jednoduchou a spolehlivou službu VPN[1] ; Norton Ultra VPN pro jednotlivce a páry, kteří mají zájem o další zabezpečení a ochranu soukromí; a Norton Ultra VPN Plus pro rodiny, které chtějí ochránit svou domácnost pomocí univerzálního řešení „vše v jednom“. 

Norton Ultra VPN poskytuje vylepšené funkce ochrany soukromí, zabezpečení a identity, včetně těchto: 

  • VPN: Rychlé, bezpečné a spolehlivé privátní připojení k internetu pro přístup k oblíbenému obsahu doma i na cestách. 
  • Ochrana proti malwaru a podvodům: V reálném čase blokuje nebezpečné webové stránky a pomáhá udržet na uzdě malware, ransomware, phishing a další podvody.  
  • Rodičovská kontrola: Zobrazuje polohu zařízení se systémy Android nebo iOS, dokáže omezit čas strávený u obrazovky a blokuje škodlivé nebo nevhodné webové stránky, aby děti mohly prozkoumávat internet bezpečně. 
  • Správce hesel: Umožňuje vytváření a správu hesel na jednom bezpečném místě. Obsahuje šifrovaný trezor, detekuje duplicitní hesla a navrhuje způsoby, jak zlepšit jejich bezpečnost. 

Norton Ultra VPN je k dispozici již nyní. Je kompatibilní s platformami Windows, Mac, Android a iOS a na nejvyšší úrovni chrání až deset zařízení. Další informace naleznete na https://cz.norton.com/products/norton-vpn.

O značce Norton 
Norton je přední kyberbezpečnostní značka společnosti Gen™ (NASDAQ: GEN), globální firmy odhodlané posilovat digitální svobodu všech prostřednictvím svých důvěryhodných spotřebitelských značek. Norton poskytuje milionům uživatelů a rodin oceňovanou ochranu jejich zařízení, online soukromí a identity. Produkty a služby Norton získaly certifikace od nezávislých testovacích institucí, jako je AV-TEST, AV-Comparatives a SE Labs. Norton je zakládajícím členem Koalice proti stalkerwaru. Více informací najdete na Norton.com. 

[1] Ve srovnávacím testu produktů VPN, který na objednávku společnosti Gen vypracovala společnost PassMark Software, se Norton umístil na prvním místě z hlediska výkonu sítě a rychlosti stahování v USA a Kanadě. 

Share Release