Press Releases

Read the latest news from our family of trusted brands.
  • Gen logo
  • Norton logo
  • Avast logo
  • LifeLock logo
  • Avira logo
  • AVG logo
  • ReputationDefender logo
  • CCleaner logo
Program Norton Benefit Solutions rozšiřuje nabídku pro celý svět
Zaměstnavatelé nyní mohou svým zaměstnancům po celém světě nabídnout komplexní zabezpečení proti hrozbám a ochranu identity a soukromí

PRAHA, Česko a TEMPE, Arizona, 25. září 2024 – Norton Benefit Solutions, divize společnosti Gen™ (NASDAQ: GEN) poskytující benefity pro zaměstnance, zpřístupnila svou nabídku zaměstnavatelům ve Spojených státech, regionu EMEA, v Latinské Americe a Asii, aby mohli v rámci firemních benefitů chránit digitální životy svých zaměstnanců komplexními kyberbezpečnostními řešeními. 

„Během uplynulých 16 let jsme nabízeli produkty značek Norton a LifeLock zaměstnavatelům a stali jsme se tak předním poskytovatelem zaměstnaneckých benefitů ve Spojených státech a v Kanadě, který pomohl více než 10 000 firem chránit své zaměstnance s 99,8% mírou retence,“ říká vedoucí divize Norton Benefit Solutions Casey Cullinan. „Jakožto globální lídr v oblasti kybernetické bezpečnosti je naším cílem zpřístupnit online soukromí a ochranu lidem po celém světě.“ 

Program Norton Benefit Solutions poskytuje ochranu identity a zabezpečení proti kyberhrozbám v rámci komplexních plánů zaměstnaneckých benefitů. Ty se zaměřují na tři pilíře – online soukromí, zabezpečení a ochranu identity. Zaměstnanci mohou všechny funkce spravovat prostřednictvím portálu MyNorton. 

Jednotlivé plány jsou přizpůsobené každému trhu podle zpětné vazby zákazníků a zahrnují tyto prvky: 

Online soukromí: Řešení v programu Norton Benefit Solutions chrání zařízení na zranitelných připojeních prostřednictvím šifrování bankovní kvality, které pomáhá udržet přenášené údaje v soukromí. Kromě toho skenují veřejné webové stránky na vyhledávání osob, zda se na nich nenacházejí informace o zaměstnancích, a pomáhají jim se snadným odstraněním jejich údajů. 

Zabezpečení: Mnohovrstvé, pokročilé zabezpečení pomáhá chránit zařízení proti známým i novým hrozbám, včetně ransomwaru, a pomáhá chránit soukromé a finanční údaje zaměstnanců online. 

Ochrana identity: Naše patentovaná technologie sleduje potenciální podvodné zneužití jména, adresy nebo data narození zaměstnanců v žádostech o úvěr a dalších službách podle toho, kde se zaměstnanci nachází. V případě nalezení hrozby je náš patentovaný systém upozorní prostřednictvím textové zprávy, telefonátu, e-mailu nebo v aplikaci. 

Každý partner v programu Norton Benefit Solutions má také k dispozici dedikovaný tým, který zodpoví dotazy ohledně jednotlivých plánů nebo pomůže vyřešit případné technické problémy. 

Zaměstnavatelé, kteří využívají program Norton Benefit Solutions, těží z odborných znalostí Nortonu a správy benefitů na klíč za cenu, která je pro jejich zaměstnance v maloobchodě nebo na webu nedostupná. Pro více informací o celosvětové nabídce programu Norton Benefit Solutions navštivte: https://www.gendigital.com/us/en/partner/employee-benefits/norton-benefit-international-program/ 

O značce Norton 

Norton je přední kyberbezpečnostní značka společnosti Gen™ (NASDAQ: GEN), globální firmy odhodlané posilovat digitální svobodu všech prostřednictvím svých důvěryhodných spotřebitelských značek. Norton poskytuje milionům uživatelů a rodin oceňovanou ochranu jejich zařízení, online soukromí a identity. Produkty a služby Norton získaly certifikace od nezávislých testovacích institucí, jako je AV-TEST, AV-Comparatives a SE Labs. Norton je zakládajícím členem Koalice proti stalkerwaru. Více informací najdete na Norton.com.

Share Release